Lättillgängligt, prisvärt och miljövänligt

I Linköping och Vimmerby har vi tvätthallar för tunga fordon. Här tvättar du allt från lastbil, buss, lätta lastbilar till traktorer och entreprenadmaskiner.

Varmt välkommen in till din anläggning!

Linköping

I Linköping har vi en tvätt från Kärscher.

Vid första tillfället registrerar du ditt fordon i kundmottagningen. Du får en personlig tagg som kopplas till bilens registreringsnummer. Taggen programmeras med en fordonskombination, vilket gör att tvätten vet exakt vilket program du vill ha för just ditt fordon.

Med både högtryck och borsttvätt klarar tvätten underspolning av tex skåp tak som kan vara svårt att göra själv. Efter registrering är du välkommen att tvätta dygnet runt.

Kontakta kundmottagningen i Linköping för att få ditt tvättkort/tvättagg

Vimmerby

I Vimmerby finns en tvätt för tunga fordon av märket Westmatic. Tvätten är en självtvätt där du kan välja om du vill tvätta helt själv eller om maskinen ska göra jobbet. Nu erbjuder vi även skumtvätt.

Vid första tillfället besöker du vår kundmottagning i Vimmerby. Vi registrerar ett kort som är kopplat till ditt fordon med de funktioner du vill ha.

Vid behov så får du självklart en introduktion av tvätten och hur den fungerar. Efter detta är du redo att tvätta när det passar dig. Du har tillgång till tvätten dygnet runt alla dagar i veckan.

Kontakta kundmottagningen i Vimmerby få ditt tvättkort.