Vi skapar framtiden. Med Service 360.

Med vår nya avtalsportfölj ger vi dig möjligheten att anpassa ditt serviceavtal utifrån vad ditt fordon behöver. Vi förstår värdet av hög tillgänglighet, produktivitet och utmaningarna i din dagliga verksamhet. Serviceplanen bygger vi tillsammans med dig och skapar på så sätt ett avtal skräddarsytt utifrån dina förutsättningar. Välj mellan avtalen Start, Drive, Cruise, ProCare eller Fleet-avtal. Vi har något som passar varje verksamhet.

Ladda ner produktblad

Underhållsavtal

Med vårt nya underhållsavtal Start får du ett underhåll anpassat till vad ditt fordon behöver. Med smart uppkoppling analyseras när just ditt fordon behöver underhåll och det kan då utföras i rätt tid för att minimera onödigt stillestånd.

Läs mer

 

Service- och reparationsavtal

Med ett av våra service- och reparationsavtal Drive, Cruise eller ProCare får professionell service och reparationer av ditt fordon. Vill du ha maximal trygghet och vår kompetens i alla lägen är ProCare det självklara valet för dig.

Läs mer

 

Fleet-avtal

För dig som har en större flotta erbjuder vi Fleet-avtal i tre olika former. Här får du flera tillval för att skräddarsy underhåll och service efter just din verksamhets förutsättningar.

Läs mer