Mer tid på vägen med flexibelt tillsynsavtal

Om din bil får rätt service minskar risken för oplanerade stopp och ekonomiska överraskningar. Dessutom ökar andrahandsvärdet. 

98 procent av våra kunder tecknar tillsynsavtal för service och underhåll. För en fast månadskostnad kan du fokusera på verksamheten och samtidigt vara trygg med att servicen blir utförd vid rätt tid. Avtal kan tecknas för bil, buss, efterfordon och påbyggnadsutrustning – oavsett fordonets ålder och inkluderar rabatt på reservdelar och reparationer.

Med modern teknik kan vi numera erbjuda ett flexibelt och ännu effektivare tillsynsavtal som innebär kortare tid på verkstad och mer tid på vägen. Driftdata från bilens dator går rakt in i vårt system och räknar ut precis vad som behöver göras – och exakt hur lång tid det tar. I stället för att avsätta en hel dag för service vet vi på förhand om bilen är klar efter två eller fyra timmar. Vi vet på förhand om vi behöver byta olja eller inte och gör inte mer än nödvändigt, vilket blir både kostnadseffektivt och bra för miljön.

Med den nya tekniken blir det också tydligt att den som kör bilen kan påverka både bränsle- och servicekostnader. Att en bra chaufför, med rätt körstil, bidrar till att bilen går bättre och håller längre, är ingen nyhet. Nu kan du få det svart på vitt. Utifrån bilens driftdata levererar systemet ett chaufförsbetyg, på en skala från A till E.

Vill du veta mer?
Kontakta vår servicemarknadssäljare Björn Johansson.
Telefon 013-23 30 92 | Mail bjorn.johansson@engstromsbil.se

Se alla nyheter