Fleet Management Kontrollpaket

Kartläggning av plats i realtid

Med kontrollpaketet kan du spåra och övervaka din fordonspark från vilken dator som helst via Fleet Management Portal. Du får tillgång till viktig information om din fordonspark dygnet runt, och med vår meddelandetjänst kan du kommunicera snabbt och enkelt med förarna. Med kontrollpaketet kan du också sortera, filtrera och generera rapporter för analys.

Föraranalys

Goda körvanor sparar bränsle och minskar slitaget på fordonet. Med föraranalystjänsten kan du kontrollera förarnas körstil och identifiera förbättringsområden. En automatiserad föraranalys tar hänsyn till både turens beskaffenhet och förardata, för att göra en rättvis och noggrann bedömning.

Tvåvägskommunikation

Meddelanden, adressbok och rutter. Tre exempel på tvåvägskommunikation som tillsammans håller dig informerad. Dessa nya tjänster kräver en Scania-premiumradio (AUS4) och abonnemang på kontrollpaketet.

Ser till att ditt nätverk fungerar

Använd meddelandetjänsten för att skicka texter, bilder och platser till mottagare inom företaget. Åkarens centrala adressbok är tillgänglig från Fleet Management-appen i fordonet. Därifrån kan föraren hitta företagets intressepunkter, adresser och platser samt kontaktinformation till kolleger.

Rutt- och destinationsplanering

Med ruttfunktionen kan du skicka destinationer via meddelandetjänsten. När en ny destination tas emot kan föraren enkelt navigera till den platsen. Aktuell destination och beräknad ankomsttid (ETA, Estimated Time of Arrival) skickas automatiskt till Fleet Management Portal, så att kontorspersonalen alltid har den senaste informationen.

Mer kontroll med geofence

Med geofence-funktionen aktiveras ett larm om ett fordon kör in i eller ut från ett specifikt geografiskt område som du har angett. Detta kan vara användbart om man exempelvis vill veta exakt när en lastbil närmar sig en depå eller när ett fordon används för obehörig körning. Kontakta din Scaniarepresentant om du vill veta mer om funktionerna i kontrollpaketet.

Kontakta oss för mer information och beställning

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Följ Engströms Lastbilar på:
Stäng