Lediga tjänster

Vi söker alltid duktiga tekniker till våra anläggningar och har ett stort behov av specialkompetens inom service av tunga fordon.

 

Engströms Lastbilar söker tekniker till Vimmerby

Just nu behöver vi utöka våra teknikerteam i Vimmerby. Som lastbilstekniker hos oss ingår du i ett trevligt och kompetent team där fokus hela tiden ligger på kundnöjdhet. Dina arbetsuppgifter består av service, underhåll och reparationer av tunga fordon, med inriktning på lastbilar. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du arbetar med den senaste utrustningen och får stora möjligheter till utveckling.

Sista ansökan är 22 september men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.  

Läs mer/Ansök

 

Skadereparatör/Servicetekniker till vår anläggning i Linköping.

Just nu vill vi utöka våra teknikerteam och söker en skadereparatör/servicetekniker till Engströms Lastbilar i Linköping. Som skadereparatör/servicetekniker är du en viktig del av serviceteamet som i nuläget består av ca 20 erfarna och kompetenta medarbetare. Dina arbetsuppgifter består till största del av skadereparationer av tunga fordon, men även av service och underhåll.

Sista ansökan är 18 augusti, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så välkommen in med din ansökan redan idag!  
Läs mer/Ansök

 

Har du frågor om någon av tjänsterna ovan kontakta vår Servicemarknadschef Johan Edgren på 0492-660 07. 

 

Om vi inte har en ledig tjänst för tillfället som passar just dig så ser vi gärna att du göra en spontanansökan och berättar vem du är och vad du kan. Välkommen med din ansökan!

  Ansök här 

 

Se vår servicetekniker Emelie berätta om sitt val av yrke och hur hon tycker att det är att jobba hos oss på Engströms Lastbilar.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Följ Engströms Lastbilar på:
Stäng